MRW - MRW Recanvis

MRW Recanvis

Transport urgent de tot tipus de peces de recanvi

MRW posa a la teva disposició una gran varietat de serveis de transport urgent per a l'enviament de MRW de tot tipus.

El nostre objectiu és cobrir les necessitats de distribuïdors, tallers mecànics, serveis tècnics i altres empreses del sector (distribuïdors d'accessoris, desballestaments, etc.) oferint la màxima rapidesa i seguretat.

Què puc enviar?

A través d'MRW és possible enviar qualsevol peça de recanvi: bateries, fars, retrovisors, peces d'ordinadors, recanvis de telèfons mòbils, recanvis d'electrodomèstics, peces de desballestament, recanvis de bicicletes, etc.

MRW - Automoció
Automoció
MRW - Informàtica
Informàtica
MRW - Telefonia
Telefonia
MRW - Electrònica
Electrònica
MRW - Electrodomèstics
Electrodomèstics
MRW - Altres àmbits
Altres àmbits

Utilitzar MRW Recanvis significa comptar amb:

La màxima puntualitat en recollides i lliuraments

Som especialistes en transport urgent i per això comptem amb una àmplia gamma de serveis de lliurament al matí. Som la companyia que recull fins més tard i lliura abans, en un nombre més elevat de poblacions.

Lliuraments d'avui per avui

Perquè hi ha enviaments que no poden esperar al dia següent. En situacions d'extrema urgència, MRW fa la recollida i el lliurament el mateix dia (consulta les condicions amb la teva oficina MRW).

Una millor distribució amb ports deguts

Beneficia els teus clients amb el preu d'enviament que tens amb nosaltres.

Una àmplia cobertura geogràfica

Gràcies a les més de 500 oficines que tenim repartides per tota Espanya, podem realitzar una recollida i un lliurament des de les ciutats més grans fins als pobles més petits.

La garantia MRW

Treballar amb MRW significa estar segur que el teu enviament arribarà el dia i l'hora contractat, sigui quina sigui la seva destinació. Possibilitat de lliurament en diferents franges horàries segons el servei que escullis: Urgent 10, Urgent BAG14, e-Commerce, etc.

També podem realitzar l'enviament de documentació específica, tan si requereix gestió com si no, allà on et calgui (concessionaris, oficines de trànsit) i si t'interessa enviar la teva mercaderia assegurada, t'oferim una Assegurança Opcional.

A MRW t'oferim a més totes les solucions de packaging que necessites. Consulta la seva oficina MRW o posa't en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a: clientes@mrw.es.

Si no saps com embalar una peça de recanvi, al següent vídeo t'ho expliquem pas a pas.

 

Consulta a la seva oficina MRW les característiques de cada servei i les seves prestacions complementàries.

 

Servicios específicos

MRW - Yatelollevo.com

Lo que tú quieras, a quien tú quieras, donde tú quieras... Sin salir de casa. Accede para contratar on-line el servicio

MRW - Establecimientos comerciales
Establecimientos comerciales

¡Ahora, permita que sus clientes envíen sus compras, a quien quieran y donde quieran, desde el mismo establecimiento comercial!