MRW - MRW Gourmet

MRW Gourmet

Transport urgent d’ampolles de vi, cava, oli, conserves, etc.

MRW Gourmet

MRW posa a la teva disposició una gran varietat de serveis de transport urgent per a l'enviament d'ampolles de vi, cava, oli, conserves, etc.

Cobrim exactament tot allò que cellers, comerços especialitzats i botigues en línia necessiten per a l'enviament dels seus productes als seus Clients, sempre amb la màxima seguretat i els millors preus.

Què puc enviar?

Des d'enviaments de petit volum, com ara mostres d'un nou vi, enviament d'un paquet de 3 ampolles, etc., fins a expedicions de més volum, com ara durant les Campanyes de Nadal.

Els nostres embalatges

Solucions d'embalatge

Caixa per a 1 i 3 ampolles per a enviaments nacionals i internacionals.

Embalatge específic amb càmera de porexpan, cartró reforçat o de característiques similars, obligatori per a l'enviament d'ampolles a destinacions internacionals.

Per a més informació: clientes@mrw.es

MRW Gourmet significa comptar amb:

Màxima cobertura geogràfica

Gràcies a les més de 500 oficines que tenim repartides per tota Espanya podem realitzar recollides i lliuraments a grans capitals i a localitats petites i allunyades. A més, ens permeten ésser a prop del client oferint-li un servei proper i personalitzat.

Enviaments internacionals

Oferim als nostres clients la manera més eficaç d’enviar ampolles a destinacions internacionals amb òptims temps de trànsit i tarifes internacionals exclusives.

Servei e-Commerce

Realitzem l'enviament, tant nacional com internacional, de totes les ampolles que es compren a través de la teva botiga en línia amb el màxim nivell de qualitat i garantia. Més de 8.300 botigues en línia ja gaudeixen del nostre servei!.

La garantia MRW

Treballar amb MRW significa estar segur que el teu enviament arribarà el dia i l'hora contractats, sigui quina sigui la seva destinació. Possibilitat de lliurament en diferents franges horàries segons el servei que escullis: Urgent 10, Urgent 19, servei Promocions, etc. A més, si t'interessa enviar la teva mercaderia assegurada, t'oferim una Assegurança Opcional.

Consulta a la seva oficina MRW les característiques de cada servei i les seves prestacions complementàries o posa't en contacte amb nosaltres al 902 300 400 o al 902 300 403 (Atenció al Client MRW Internacional).

 

Servicios específicos

MRW - Yatelollevo.com

Lo que tú quieras, a quien tú quieras, donde tú quieras... Sin salir de casa. Accede para contratar on-line el servicio

MRW - Establecimientos comerciales
Establecimientos comerciales

¡Ahora, permita que sus clientes envíen sus compras, a quien quieran y donde quieran, desde el mismo establecimiento comercial!