MRW - MRW Clinic

MRW Clinic

La solució més fiable i eficaç per cobrir les necessitats de transport urgent del sector sanitari i farmacèutic

 

MRW Clinic es presenta com la solució més fiable i eficaç destinada a cobrir les necessitats de transport urgent del sector sanitari i farmacèutic.

A aquest efecte, disposem de la xarxa amb més capil·laritat del mercat i oferim les millors condicions de seguretat, la màxima garantia i la possibilitat d'efectuar lliuraments en horaris específics segons les seves necessitats amb tarifes adaptades a cada Client.

Quins avantatges ofereix per al seu negoci?

Les nostres prop de 500 oficines ens posicionen com la principal xarxa privada de transport urgent d'Espanya, cosa que ens permet estar cada dia més a prop del nostre Client.

Cartera de serveis Urgents molt especialitzats. Som els últims en recollir i els primers en lliurar.

Lliurament en dies fixos i en hores convingudes (consultar amb la seva oficina MRW).

Recollides fixes: sistematització de les recollides diàries que agilita la seva feina i estalvia temps.

Etiqueta distintiva MRW Clinic que garanteix més atenció en la manipulació dels seus enviaments.

Gestió de material PLV a través de la nostra àmplia xarxa d'oficines.

Tecnologia d'última generació aplicada al seguiment d'enviaments.

Solucions i assessorament personalitzat per a les seves necessitats d'embalatge.

Tarifes competitives i adaptades a cada Client.

A qui va dirigit MRW Clinic?

Laboratoris

Oferim la màxima garantia en el transport d'anàlisis clíniques, materials i instruments, amb les millors condicions de seguretat.

Transport d'aparells quirúrgics

MRW Clinic ofereix una solució ràpida i de qualitat per al transport d'aparells quirúrgics, ortopèdics, etc. La nostra experiència de més de 30 anys en l'enviament específic d'aquest tipus de productes ens avala com una empresa fiable, un aspecte indispensable per a aquest sector.

Sector farmacèutic

MRW Clinic està dissenyat per a totes les empreses del sector farmacèutic que necessiten transportar de manera urgent material específic.

Enviament d'alimentació especial

Hi ha pacients que un cop acabada la seva estada hospitalària, des del seu domicili, segueixen requerint una dieta especial subministrada pel seu centre mèdic. MRW Clinic ofereix la possibilitat de realitzar aquest tipus d'enviaments de manera personalitzada amb possibilitat de realitzar el servei 365 dies l'any/24 hores al dia (consultar amb la seva oficina MRW).

Càrrec de quilometratge

Excepcionalment, les recollides a Andorra o Espanya d'enviaments d'MRW Clinic* que es sol·licitin el mateix dia abans de les 12 hores per realitzar durant tota la tarda no tindran càrrec de quilometratge.

* Quan les recollides i/o els lliuraments es facin exclusivament en Hospitals i/o Centres o Laboratoris Clínics, així com en distribuïdors de material quirúrgic o pròtesis.

Servicios específicos

MRW - Yatelollevo.com

Lo que tú quieras, a quien tú quieras, donde tú quieras... Sin salir de casa. Accede para contratar on-line el servicio

MRW - Establecimientos comerciales
Establecimientos comerciales

¡Ahora, permita que sus clientes envíen sus compras, a quien quieran y donde quieran, desde el mismo establecimiento comercial!