Empresa

MRW - Furgoneta MRW

El Grup MRW neix el 1977

De capital 100% nacional. És la marca de transport urgent per a enviaments nacionals i internacionals amb més implantació, més de 10.000 persones estan vinculades a la marca a més de 1.300 franquícies i 61 plataformes logístiques a Andorra, Espanya, Gibraltar, Portugal i Veneçuela.

El Grup realitza una mitjana de 40 milions d'enviaments anuals, aportant solucions de negoci concretes per a tot tipus d'empreses i particulars.

El 2011 va facturar 565,4 milions d'euros.

Des del 1993 destina més de l'1,5 % de la seva facturació bruta anual a temes d'Acció Social.

MRW ha estat pionera en la implantació de l'e-Commerce i s'ha convertit en especialista del sector, així com de satisfer la demanda dels clients particulars creant el servei yatelollevo.com.

Alguns dels valors diferencials d'MRW són: Compromís, Eficiència, Transparència, Innovació i el perfeccionament, dia rere dia, de la qualitat del servei.

La nostra força

Més de 10.000 persones formen el grup MRW. Comptem amb una flota de més de 2.300 vehicles, 8 avions i 61 plataformes operatives i posem a disposició dels nostres clients més de 1.300 oficines entre Andorra, Espanya, Gibraltar, Portugal i Veneçuela de les quals més de 550 es troben a Espanya.

Realitzem enviaments a més de 200 països de tot el món, som pioners oferint solucions de transport a les empreses que comercialitzen els seus productes a través d'Internet i més de 10.000 botigues en línia ja confien en nosaltres.

Estem molt a prop teu

La nostra gran Xarxa d'oficines permet que els nostres clients ens trobin fàcilment allà on siguin i que puguin realitzar enviaments des de grans capitals fins als pobles més petits.

Ens adaptem a tu

El nostre equip humà sempre ofereix la millor solució per satisfer els nostres clients.

Som els més ràpids

Som la companyia que recull a més llocs fins a última hora i lliura abans a un nombre més elevat de poblacions, fins i tot amb la possibilitat de fer enviaments d'avui per avui recollint i lliurant en un mateix dia*.

* Consulta a la teva oficina MRW.

Fiabilitat i compromís

Et donem la seguretat que els teus enviaments arribaran a temps a la seva destinació, sigui la que sigui. En donem garanties; si arribem 1 minut tard, ho compensem amb enviaments gratuïts*.

Pioners tecnològicament

Destinem gran part de les nostres inversions a la innovació per oferir la màxima qualitat, comptant sempre amb tecnologia d'última generació per al desenvolupament d'aplicacions tecnològiques.

Socialment responsables

En realitzar enviaments a través d'MRW seràs còmplice del nostre compromís social, ja que una part de la nostra facturació la destinem a accions socials.