Hist˛ric de l'euro solidari

La campanya euro solidari s'ha realitzat en diferents ocasions i per a diferents projectes. A continuaciˇ, adjuntem un breu resum.

 

MRW - Quarta ediciˇ de la campanya euro solidari

Quarta ediciˇ de la campanya euro solidari

A Espanya hi ha mÚs d'11,5 milions de persones en risc de pobresa o exclusiˇ social. El 22 % de les llars espanyoles estan per sota del llindar de la pobresa i una de cada cinc llars estÓ en situaciˇ de risc.

Aquesta Ús la raˇ per la qual en aquesta quarta ediciˇ de la Campanya 1 € Solidari recolzarem, fins a finals de 2012, la Federaciˇ Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) per comprar aliments de primera necessitat.

Aquests aliments es repartiran a travÚs dels 53 Bancs d'Aliments que gestionen a tota Espanya i mitjanšant els quals s'atenen mÚs d'un miliˇ de persones en situaciˇ de pobresa o risc d'exclusiˇ social.

La Fundaciˇ MRW dˇna 40.000 € a la Federaciˇ Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) per al projecte "Un plat de llenties a 7.000 persones, cada setmana de l'any 2013". MRW es suma al projecte de repartir, al llarg de tot el 2013, llenties per poder preparar 364.000 plats de llenties de 100 g cadascun. Aix˛ suposa alimentar 7.000 persones amb un plat de llenties, 1 dia cada setmana durant tot l'any 2013.

 

MRW - Tercera ediciˇ de la campanya euro solidari

Tercera ediciˇ de la campanya euro solidari

En la tercera ediciˇ de la Campanya 1 € solidari recolzarem la Fundaciˇ Vicenš Ferrer a travÚs del seu programa nutricional a l'estat indi d'Andra Pradesh.

Amb aquest projecte, es garantirÓ la millora de l'estat nutricional, la prevenciˇ de la mortalitat i les malalties relacionades amb la malnutriciˇ dels nens i les nenes. TambÚ administrarÓ tractaments nutricionals a persones necessitades de les Órees de Gorantla, Atmakur i Uravakonda, beneficiant aixÝ 6.437 persones.

 

MRW - Segona ediciˇ de la campanya euro solidari

Segona ediciˇ de la campanya euro solidari

En la segona ediciˇ de la Campanya 1 Ç Solidari i amb l'ajuda de Missatgers de la Pau, s'ha creat i equipat una escola on reben educaciˇ 60 nens i nenes de la localitat de Fond Parisien (HaitÝ), amb edats compreses entre 4 i 12 anys, i que aviat s'ampliarÓ amb 20 places mÚs.

Actualment, s'ofereix un petit recolzament nutricional als nens que assisteixen a l'escola. Per a alguns, aquest petit esmorzar Ús l'˙nica alimentaciˇ que reben cada dia.

Aquest projecte comprŔn la creaciˇ i el manteniment d'un servei diari de menjador escolar infantil, on es proporciona als 80 nens assistents a l'escola l'aportaciˇ de vitamines i prote´nes necessÓria per al creixement i desenvolupament de qualsevol nen o adolescent a travÚs de 3 Ópats: esmorzar, dinar i berenar.

 

MRW - Primera ediciˇ de la campanya euro solidari

Primera ediciˇ de la campanya euro solidari

En la primera ediciˇ de la Campanya 1 € Solidari es va recolzar l'ONG Acciˇ contra la fam amb l'objectiu de reduir la inseguretat alimentÓria i econ˛mica de 2.000 famÝlies (al voltant de 15.000 persones) vulnerables a la ciutat de Conakry (Guinea Conakry).

Amb aquest projecte, l'ingrÚs de les llars mÚs vulnerables s'incrementa, la qual cosa els permet millorar la seva seguretat alimentÓria. TambÚ millora la salut ambiental de la ciutat i les poblacions urbanes es sensibilitzen sobre els problemes de sanejament.

Com s'ha fet i com es continua fent:

- Per millorar el sanejament urbÓ s'han organitzat activitats "diners per treball".

- S'han format grups de treball per a la recollida de residus i es remunera amb diners o aliments.

- D'aquesta manera s'aconsegueixen 3 objectius: augmentar els ingressos de llars vulnerables, el sanejament urbÓ i, mitjanšant tallers sobre salut i nutriciˇ, es sensibilitza la poblaciˇ sobre les conseqŘŔncies de les aigŘes insalubres.

 

La nostra Responsabilitat Social en...

MRW - Mem˛ria Social MRW 2016

Mem˛ria Social MRW 2016

Posem al seu abast la mem˛ria que resumeix totes les nostres accions en Responsabilitat Social que vam portar a terme a MRW durant l'any 2016.

MRW - Guia de Responsabilitat Social

La RSE en empreses franquiciades

"La RSE en Empreses Franquiciades" Ús la primera guia que explica com abordar la gestiˇ integral de la Responsabilitat Social en el model de franquÝcia. Es tracta d'una iniciativa, pionera a nivell internacional, portada a terme per MRW i la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de les Nacions Unides. L'objectiu de la Guia Ús apropar la RSE des de la realitat d'una gran empresa (Franquiciador) al conjunt de petites i mitjanes empreses que conformen les seves FranquÝcies.