Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 169

X Premis Catalunya Flexible

Premiada la gestió de persones d'MRW d'entre més de 1.850 empreses.

La Menció d'Honor a MRW, atorgada dins la Xa edició dels Premis Catalunya Flexible, reconeix la trajectòria de la Marca en la gestió de persones.

MRW continua sent una de les empreses pioneres a Espanya en introduir beneficis socials per als seus empleats. Tal i com recull la Memòria Social 2010, que es pot consultar a www.mrw.es, l'empresa de transport urgent aplica una sèrie de mesures, al marge de les polítiques laborals estipulades per llei, orientades a millorar la qualitat de vida i també l'entorn professional dels seus equips.

Aquestes mesures han fet que MRW sigui mereixedora de molts premis i reconeixements durant aquests anys. El més recent fou el que va rebre Sònia Yanguas, Directora de Persones de la companyia, el passat mes d'octubre. Es tractava d'una Menció d'Honor atorgada dins de la Xa edició dels Premis Catalunya Flexible. El guardó reconeixia l'enfocament de RSC a la gestió de persones i com els seus programes de flexibilitat permetien a les seves plantilles la conciliació entre la vida personal i laboral. Uns programes que recullen polítiques basades en temes de flexibilitat d'organització i en beneficis socials.

La Menció d'Honor a MRW fou lliurada a Sònia Yanguas per Josep Ginesta, Director de l'Àrea de Persones de la Universitat Oberta de Catalunya, en un acte celebrat a la seu d'aquesta universitat.

Durant l'esdeveniment també foren premiats MC Mutual, Servei Estació i Intercom Worldwide Careesma, dins les diferents categories d'empresa catalana gran, mitjana i petita. La Xa Campanya Cap a l'Equilibri de la Vida Professional, Personal i Familiar ha comptat amb la candidatura de 1.859 empreses a tot el territori nacional. Per mides, 635 companyies grans (més de 250 empleats), 526 mitjanes (de 50 a 249 treballadors) i 698 petites (fins a 49 empleats).

Els premis Catalunya Empresa Flexible es van emmarcar dins la Campanya Cap a l'Equilibri de la Vida Professional i Personal i estan organitzats per l'agència de comunicació CVA. Compten amb el recolzament de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Manpower, Lanxess i la Universitat Oberta de Catalunya. L'acte va concloure amb la presència de Lucía Velasco, assessora de la Presidència de Govern i experta en RSC, que va fer una ponència sobre els avantatges d'ésser una empresa responsable i sobre quines eren les mesures de cost zero més efectives.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.