Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 167

Premis Fòrum Justícia i Discapacitat

MRW reconeguda als IVrts Premis del Fòrum Justícia i Discapacitat.

El Secretari General de l'ONCE, Rafael de Lorenzo; l'Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu i la pel·lícula María y yo, també premiats.

La finalitat del Fòrum Justícia i Discapacitat, constituït pel Consell General del Poder Judicial el 2003, és doble. Per una banda, afavorir l'accés de les persones amb discapacitat a la Justícia en condicions d'igualtat. I per l’altra, fomentar totes les activitats que afavoreixen les persones discapacitades o resulten adequades per sensibilitzar la societat sobre els seus drets.

Arran d'aquesta segona iniciativa, fa quatre anys es van crear els Premis del Fòrum Justícia i Discapacitat, que any rere any reconeixen la tasca de particulars, administracions i empreses que fomenten i protegeixen els drets dels discapacitats de la societat. MRW fou un dels premiats en aquesta quarta edició i el seu President, Francisco Martín Frías, va recollir el guardó de mans de Juan José Martín-Casallo, Tinent Fiscal del Tribunal Suprem.

Els Premis del Fòrum Justícia i Discapacitat es dirimeixen en un jurat en el qual participen algunes de les organitzacions espanyoles lligades als discapacitats més importants com el Comitè Espanyol de Representants de Minusvàlids (CERMI) o l'ONCE. Alberto Durán, Vicepresident primer de la Fundació ONCE, fou qui va reconèixer l'aposta d'MRW en contractar gent amb discapacitat i va fer un perfil del President Francisco Martín Frías al qual va definir com "un home que gaudeix treballant".

El 1997, MRW va signar el primer conveni Inserta amb Fundosa, comprometent-se a incorporar un mínim de 100 persones amb discapacitat a la seva plantilla en un termini de tres anys. Aquest acord no només es va complir, sinó que des d'aleshores s'ha renovat en dues ocasions. Fins a la data i fruit d'aquest conveni, MRW ha contractat 282 persones amb alguna discapacitat, i actualment aquest col·lectiu representa entre el 7 i el 8 % de la seva plantilla. Per altra banda, l'empresa ofereix a aquest col·lectiu una sèrie de plans d'enviament gratuït als quals es poden acollir.

A més d'MRW, la resta de guardonats en aquests IVrts Premis del Fòrum Justícia i Discapacitat foren el Secretari General de l'ONCE, Rafael de Lorenzo, premiat per la seva trajectòria professional; l'Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, el premi de la qual el va recollir el seu gerent Pascual Piles, i el productor de la pel·lícula María y yo, Luis Omedes.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.