Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 166

Premis Franquicias Hoy 2011: L'e-Commerce d'MRW, premi "Líder en Franquícia de Serveis 2011"que atorga la revista Franquicias Hoy

La decisió fou presa per un jurat independent, format per 10 personalitats rellevants en l'àmbit de les franquícies i procedents de diferents àrees d'activitat. El guardó premia les franquícies que ofereixen un sòlid concepte de negoci al futur franquiciat.

Amb menys de dos anys de vida, el servei e-Commerce d'MRW ja ha vist reconeguda la seva trajectòria pel mateix sector. Per aquest motiu, el passat novembre, el Director General d'MRW a Espanya, Francisco Mohedano i la Manager a e-Commerce en la divisió de Logística Avançada d'MRW, Sonia Etxebarria, van recollir en nom de la Marca el premi "Líder en Franquícia de Serveis 2011".

Aquest guardó, que lliura des de 1995 la revista especialitzada Franquicias Hoy, és dels més influents del sector i té el seu origen en "el reconeixement dels millors conceptes de negoci aplicats a les franquícies", premiant especialment en les seves diferents categories "les franquícies que ofereixen un sòlid concepte de negoci al futur franquiciat".

En l'actualitat, la solidesa, el negocio i el futur del sector passen per la venda electrònica i l'e-Commerce, un sector que anualment mou més de 15 milions d'enviaments. Una línia de negoci que MRW va impulsar a partir de gener de 2010 dissenyada especialment per a les empreses que comercialitzen els seus productes a través d'Internet, amb tarifes molt competitives i amb lliuraments en 24 hores per a enviaments nacionals (Espanya i Portugal) i de 24 a 72 hores per als internacionals. La Marca també ofereix als seus clients la recollida de les seves comandes en les 600 franquícies d'MRW a tota Espanya i la possibilitat, per a les empreses, professionals autònoms i pimes que ho desitgin, de contractar MRW per a la creació de les seves pròpies botigues en línia.

Tots aquests serveis han estat els que han fet que un jurat independent format per 10 personalitats afins al sector seleccionessin MRW com a empresa "Líder en Franquícia de Serveis 2011". El jurat el formaven, entre d'altres, Xavier Vallhonrat, President de l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF); Alfonso de Borbón, d'Expo-Franquicia; Teresa Sánchez Armas, del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, o Alejandro Vega, de la revista Emprendedores. Per últim, assenyalar que d'entre les altres 11 categories premiades, a les quals van concórrer 225 empreses, també destaquen els premis concedits a Carrefour viajes, Mango, Toy Stando i Alain Afflelou.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.