Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 165

Premi Cambra: Ferran Adrià i MRW, entre les personalitats i empreses de L’Hospitalet més destacades durant el 2011

Francisco Martín Frías va recollir de mans de Miquel Valls, President de la Cambra de Comerç de Barcelona, el premi a la Responsabilitat Social Empresarial en reconeixement a la iniciativa d'MRW en benefici dels més desfavorits.

MRW i la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat sempre han mantingut una estreta relació. Aquí fou on fa 35 anys es va fundar l'empresa i en aquesta ciutat, limítrof amb Barcelona i amb prop d'un quart de milió d'habitants, és on la Marca ha mantingut les seves diferents seus corporatives. També ha estat en aquesta ciutat on, en un primera fase, van revertir moltes campanyes de responsabilitat social de l'empresa, impulsades a partir del fet que MRW decidís fer de la responsabilitat social una part inherent d'ADN empresarial.

Aquesta aposta, que ha portat a MRW a participar en els últims 20 anys en innombrables campanyes solidàries i fins i tot a la creació d'una fundació pròpia, s'ha vist reconeguda ara per la delegació hospitalenca de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, que li ha atorgat el premi a la Responsabilitat Social Empresarial 2011.

El premi, que es va lliurar el passat mes de novembre durant el Dia de la Cambra a L’Hospitalet, reconeix "la magnífica tasca social d'una de les empreses pioneres que des de la iniciativa privada aposta amb fermesa pels valors de l'acció social". Francisco Martín Frías, President d'MRW, va recollir de mans de Miquel Valls, President de la Cambra de Comerç de Barcelona, el guardó. Ho va fer davant més de 200 persones, entre les quals la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Pilar Fernández Bozal; Núria Marín, Alcaldessa de la ciutat; Salvador Alemany,  President d'Abertis o Joan Martorell, President de la delegació de la Cambra.

Juntament amb MRW, la delegació de la Cambra a L’Hospitalet va reconèixer a altres personalitats i empreses. Potser més coneguda fou la del cuiner Ferran Adrià, nascut al Barri de Santa Eulàlia i que ha estat premiat com el millor cuiner del món en diverses ocasions. A l'impulsor de l'etapa més brillant del restaurant El Bulli se'l va premiar per la seva "trajectòria professional com un emprenedor de la ciutat".

Durant l'acte també es va reconèixer la tasca realitzada per altres empreses durant l'any 2011. A la distribuïdora de joguines i amenities Loydis per la seva internacionalització. A l'enginyeria Promaut per la seva innovació i a la farmacèutica Sutran pel seu empreniment.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.