Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 162

I Premis Internacionals Puentes del Mundo a la Responsabilitat Social: La Fundació Puentes del Mundo reconeix a MRW com la millor Empresa Socialment Responsable

Per al President de la fundació, Nacho Sandoval, l'elecció d'MRW fou de les més discutides a causa de l'"altíssim nivell de totes les empreses espanyoles socialment responsables" seleccionades.

Tot i tractar-se d'una fundació asturiana, la Fundació Puentes del Mundo, creada el 2007, va lliurar els seus "I Premis Internacionals Puentes del Mundo a la Responsabilitat Social" a Madrid, en una cerimònia celebrada el passat octubre a la seu madrilenya de Caixa Forum. Els premis agrupaven vuit categories, totes lligades a la principal finalitat de la Fundació, que és facilitar la cooperació entre els principals grups d'acció social, promovent les relacions de col·laboració en recolzament als objectius del mil·leni de l'ONU. D'aquestes vuit categories, MRW va obtenir la d'Empresa Socialment Responsable en reconeixement a la seva "actuació empresarial, que a través de les seves bones pràctiques i estratègies, ha contribuït a generar un clima positiu en favor de les preocupacions socials, laborals, mediambientals i de respecte als Drets Humans".

Emilio Sainz de Murieta y Rodeyro, Director de Control de Gestió de la Fundació Once, va lliurar al President d'MRW, Francisco Martín Frías, el diploma i la figureta creació de l'escultor asturià Kiko Urrusti. El president de la Fundació Nacho Sandoval va reconèixer que l'elecció d'MRW per un jurat independent composat per representants d'empreses i institucions solidàries, culturals i artístiques, entre els quals es trobàvem diversos asturians, havia estat de les més discutides a causa de l'"altíssim nivell de totes les empreses espanyoles socialment responsables" seleccionades en una primera fase.

La resta de premiats foren els següents: Premi internació a l'ONG de l'any a la Fundació Sandra Ibarra. Premi a la tasca del mecenatge a l'Associació Amics de Gaudí del Cercle Artístic de Sant Lluc. Reconeixement a la investigació científica a l'Hospital Universitari La Paz. El Premi a l'acció social va correspondre a la missió humanitària de l'Exèrcit de Terra Espanyol desenvolupada a Bòsnia i Hercegovina. El Premi ambaixador social de l'any va recaure ex aequo en les ciutats de Jenin (Palestina) i Gilboa (Israel). El premi al compromís social esportiu va recaure en la Fundació Marcet i, per últim, els Voluntaris de la Fundació del Canal d'Isabel II també van veure reconeguda la seva feina com a membres d'una institució socialment responsable.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.