Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 161

Premi Petra, Ministeri de Foment: Premi del Ministeri de Foment a MRW per implantar el transport urgent a Llatinoamèrica

Per al Ministeri, l'experiència d'MRW és un "referent inequívoc per a tot el sector del transport de mercaderies per carretera"

L'exsecretari d'Estat de Transports, Isaías Táboas, va lliurar al President d'MRW, Francisco Martín Frías, aquest premi a la seu del Ministeri de Foment, el passat octubre. Anualment es celebra un concurs en el qual es premien les millors experiències empresarials relacionades amb el Pla d'Actuació del Pla Estratègic d'Actuació per al Transport de Mercaderies per Carretera, també conegut com a Petra, en el qual MRW va obtenir el guardó principal.

El premi, atorgat per un jurat independent i organitzat pel Ministeri de Foment, reconeix la internacionalització de l'activitat d'MRW, que s'ha vist reflectida en la implantació dels seus negocis de transport urgent a Llatinoamèrica, concretament a Veneçuela. L'experiència d'MRW, representa –segons el Ministeri– "un referent inequívoc per a tot el sector del transport de mercaderies per carretera per tal d'impulsar l'expansió internacional de les empreses espanyoles en mercats emergents que, com el llatinoamericà, els resulten afins".

Recordem que la internacionalització és un baluard en l'estratègia empresarial d'MRW. La Marca, a través d'MRW Internacional, arriba a més de 200 països i compta amb estructura pròpia a Andorra, Espanya, Gibraltar, Portugal i Veneçuela.

El jurat de la vuitena edició dels premis va prendre aquesta decisió per unanimitat i va estar presidit per l'exdirector General de Transport Terrestre, Manel Villalante, i integrat per Rosa Aza, presidenta de la Comissió Nacional del Sector Postal; Eloísa García Moreno, directora general de l'Organització Empresarial d'Operadors Logístics (LOGICA); Ovidio de la Roza, president del Departament de Mercaderies del Comitè Nacional del Transport per Carretera; Alejandro Sánchez, director de Logística i Comerç de l'Associació Espanyola de Codificació de Comercials (AECOC).

Addicionalment, el Ministeri de Foment va concedir un accèssit al projecte del Centre Logístic Multimodal de Yunquera (Guadalajara) en el qual participen Gran Europa, Desarrollos Logísticos XXI, l'Autoritat Portuària de Barcelona, SEMAT i Transportes Sedano, en reconeixement al valor que aquestes iniciatives de col·laboració entre els diferents tipus de transport aporten a l'eficiència empresarial i social del transport per carretera.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.