Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 160

Premis E-commerce Awards Espanya 2011

El passat mes de març Francisco González, Director Comercial de Logística Avançada de MRW, va recollir el premi al millor proveïdor espanyol d'e-logística en el marc de la gala dels E-commerce Awards Espanya 2011. El lliurament es va celebrar a Madrid amb motiu de la IIa Edició d'E-commerce Espanya, el Saló Internacional del Comerç Electrònic que es va celebrar els dies 16 i 17 de març. El jurat va reconèixer la tasca del departament d'e-logística d'MRW com la millor del sector durant l'any passat.

Els E-commerce Awards 2011 España reconeixen les principals empreses que, d'una manera o altra, són protagonistes en el sector del comerç electrònic, ja sigui com a botigues en línia o com a proveïdors de serveis al comerç electrònic. Els guardons, atorgats per un jurat independent, depenen del certamen abans esmentat que, en aquesta segona edició, va tenir més de 180 expositors, 10.000 visitants professionals i més de 200 conferències sobre comerç electrònic, una activitat que va créixer en volum un 25 % l'any passat respecte l'anterior. Això converteix MRW en un soci clau de totes les empreses que aposten per l'e-commerce i vulguin una distribució òptima.

MRW va presentar durant el certamen una sèrie de millores en el seu servei d'e-Commerce. Aquestes millores, que són respostes a les necessitats plantejades per més de 3.000 Clients, són tres. La primera permet al Client escollir, no només el dia, sinó la franja horària en la qual vol rebre la seva comanda. La segona li permet bescanviar la compra en línia, és a dir, canviar a 'instant un producte per l'altre. El tercer fa referència amb els market places, és a dir les botigues en línia que operen directament des dels seus proveïdors i que no tenen magatzems propis. A aquests market places, MRW els ofereix la possibilitat d'enviar els productes als seus Clients des de diferents magatzems ubicats a Espanya i Portugal.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.