Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 159

Premi Telefónica Ability Awards

El Premi de Reclutament i Selecció amb el qual fou guardonada MRW reconeix, un cop més, un dels aspectes que més han enfortit la marca MRW: valorar les persones per la seva capacitat, esforç i compromís, obviant qualsevol tipus de judici o discriminació. Així ho va reconèixer el President del líder espanyol en transport urgent que, a més d'agrair públicament el guardó rebut de mans de sa Majestat la Reina Sofía, va apuntar en un breu però emotiu discurs que "el talent és a tot arreu. Les persones amb alguna discapacitat produeixen al 100 % igual que la resta."

Fa anys que MRW aposta per una iniciativa de compromís voluntari per la inclusió de la diversitat i l'antidiscriminació laboral. Ja el 1997, l'empresa va signar el primer conveni Inserta amb Fundosa, segons el qual es comprometia a incorporar un mínim de 100 persones amb discapacitat a la seva plantilla en el termini de tres anys. Aquest acord no només fou superat, sinó que avui dia MRW ha contractat 282 persones amb alguna discapacitat. A més d'això, MRW es solidaritza amb persones amb discapacitat. D'aquesta manera, ha activat plans específics com ara el Pla 2000, segons el qual qualsevol persona amb discapacitat pot gaudir d'un enviament gratuït al mes, o el Pla PIA, que recolza amb 6.000 euros totes aquelles persones vinculades a la xarxa que adopten un nen amb discapacitat. L'empresa fins i tot va fomentar la creació el 2007 de la figura del Tutor de Persones amb Discapacitat.

Els Telefónica Ability Awards tenen el seu origen a Irlanda, on estan patrocinats per la Telefónica O2 des de 2006. Els vuit premiats foren seleccionats d'entre 48 empreses finalistes, escollides d'entre 273 candidatures. La selecció la va realitzar el Patronat dels Telefónica Ability Awards. Aquest patronat estava format, a més de per César Alierta, President de Telefónica, per una trentena de personalitats entre les que destaquen el ministre de Presidència, Ramon Jáuregui; el de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, i el representant d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, i representants d'empreses, universitats, sindicats i associacions vinculades al món de la discapacitat també formen part d'aquest patronat.

A més d'MRW, guardonada per la seva tasca de Reclutament i Selecció, els guardonats en aquesta primera edició foren Repsol, com a millor gran empresa privada; Hotel Entremares, com a millor pime; Aena, com a millor institució pública; Grup Siro, que va rebre doble premi, un pel compromís de l'alta direcció i el lideratge dels empleats, i un altre pel desenvolupament professional i la formació; Sanitas, premi a l'accessibilitat; l'Ajuntament d'Àvila, premi per l'orientació a clients; i Capgemini, premi per la prevenció i la retenció.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.