Guardons

Relació dels guardons concedits a la nostra empresa

Filtri els guardons per data
MRW - Imatge del guardó 155

Premi a la Igualtat FIC 2010. MRW, l'empresa més inclusiva d'Extremadura

L'acte de lliurament de premis es va celebrar a la Casa de la Mujer de Càceres i fou la mateixa alcaldessa de la ciutat amfitriona, Carmen Heras, la que va lliurar a Nuria Nieto la condecoració d'MRW. Concretament, es va premiar MRW per la seva responsabilitat social empresarial, especialment pels plans socials de què disposa el grup. Aquests plans, que s'ofereixen a les Franquícies que l'empresa té distribuïdes per tota Espanya, permeten als col·lectius més necessitats, o els que promouen el desenvolupament social, beneficiar-se de serveis de transport de manera gratuïta o amb importants descomptes.

Els Premis Igualtat FIC 2010, que van celebrar la seva primera edició el passat mes de novembre, es van concedir a una institució pública, una empresa i una organització sense ànim de lucre, que, cadascuna des del seu àmbit, han contribuït a lluitar contra la pobresa i que a més aporten el seu gra de sorra per millorar i afavorir la igualtat entre les persones.

A més de MRW, que fou l'escollida en la secció de la iniciativa privada, la resta de premiats foren la Conselleria d'igualtat i Treball de la Junta de Extremadura en la categoria d'administracions, i pel que fa a l'entitat sense ànim de lucre, FIC va reconèixer la tasca de la Fundació Secretariado Gitano. La celebració fou presidida pel president de la Junta de Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que va tancar l'acte amb un discurs d'agraïment a la tasca solidària dels premiats.

A més dels premis, FIC va lliurar una menció especial a diverses entitats sense ànim de lucre per la seva trajectòria social a Extremadura en favor de col·lectius amb especials dificultats. Alguns dels premiats foren: AUPEX, l'associació regional d'universitats populars d'Extremadura, per la seva feina a 230 localitats d'Extremadura per apropar l'educació i la cultura a tot el territori extremeny; l'Associació Cultural Teatre La Torre, que contribueix a la integració de persones amb discapacitat a través de la interpretació; l'Associació de Celíacs de Extremadura, per ésser l'única entitat d'Espanya que col·labora amb la població celíaca saharaui, a través del seu projecte pioner a nivell mundial de forn-escola.

Descargar document
Descargar document

Descarregar-se l'article a PDF.